.
Davina Simons
dinsdag 30 april 2024

Davina Simons: “Wij zijn een heel sterk team”

Ze heeft haar plekje moeten verdienen

Davina Simons is een van de topadvocaten van ons land en belandde na haar studies rechten op het kantoor van Walter Damen.

“Door mijn mastectomie deed ik een half jaar langer over mijn studies. Ik moest alleen nog mijn thesis schrijven en wilde al eens van de praktijk proeven. Ik schreef een aantal kantoren aan voor een vrijwillige stage. Walter was met stip mijn nummer één. Eén maand stage werden er twee, dan drie, en toen kwam de vraag: 'Kom je hier werken als je afgestudeerd bent?' Dat was stiekem altijd al mijn plan. En kijk. Ik ben er vandaag nog altijd en we zijn een heel sterk team”, zegt Davina in Nina.

Aan de slag kunnen op het kantoor van Walter Damen, daar kunnen velen alleen maar van dromen. En ook Davina moet zich nog geregeld in de arm knijpen.

“Het gevoel van dankbaarheid kan me enorm overvallen. Vorige week zat ik in de auto, het zonnetje scheen en er was een mooi nummer op de radio. Het leven is goed, ik ben héél gelukkig, besefte ik. Mijn zus en ik hebben vaak gesprekken over vroeger en dan zeggen we telkens: 'Het had echt wel anders - minder goed - met ons kunnen aflopen.' Ook zij heeft haar eigen pad gekozen. Ze is filiaalmanager in Aldi, ze studeert nog bij en heeft een huis gekocht met haar lief. Ze is mijn beste vriendin."

Bio van Davina Simons

Meer Over:

Davina Simons