Wim Leys teleurgesteld

Wim Leys

Wim Leys nam woensdag de vrijheid om zijn teleurstelling te uiten over het feit dat hij geen nominatie kreeg voor De Loftrompetten van Ment tv en Vlapo.  Wim komt er openlijk voor uit dat hij teleurgesteld is en dat siert hem. Er zijn heel wat artiesten die niet begrijpen dat zij niet genomineerd zijn voor één van de awards die op 10 december worden uitgereikt in Plopsalande De Panne.

“Ik ben NIET genomineerd voor het gala van het Vlaamse lied of ‘De Loftrompetten’ op 10 december. Met mijn vorige singel “Vannacht zijn we samen” heb ik enkele weken op nr 1 gestaan in de officiële Vlaamse Ultratop 50, had ik A-rotatie bij Radio 2 en is dit lied bijgevolg grijs gedraaid bij Radio 2 en vele andere radiostations. Het lied heeft eveneens op nr 1 gestaan in de Vlaamse Top 10 van Ment TV. Het betrof een productie met Big band en de videoclip werd opgenomen in New York. Kosten nog moeite werden gespaard en ik ben dan ook heel blij dat dit een hit geworden is. Het doet me dan ook ergens pijn dat ik hiervoor geen nominatie gekregen heb … Vrije meningsuiting mag ?! Wim Leys”

Wim kreeg op Facebook meteen de steun van heel wat van zijn fans.

Share this post

Post Comment